Nike Air Max 2017

Discuss the latest and greatest male enhancement pill supplements and learn which is right for you.
Post Reply
Jocelyn
Posts: 3
Joined: Fri Sep 20, 2019 12:54 am

Nike Air Max 2017

Post by Jocelyn » Fri Sep 20, 2019 1:50 am

ÿþDe Vintage Coral komt uit in Europa, Nike Air Max het Midden-Oosten en Afrika. Deze Air Jordan 1 is gemaakt van een volledig lederen bovenwerk in Sail, Obsidian en University Blue. Eerst beginnen we met Sail op de zijpanelen en teen, met Obsidian vervolgens op de overlays, de enkel en het Swoosh-logo. Ten slotte hebben we University Blue op het hielgedeelte van de schoen en op de Nike Air-branding op de tong. Een opvallende tussenzool en rubberen buitenzool van Obsidian. Er is nooit een tekort aan de Air Jordan 1 en deze wordt nu geïntroduceerd in een stijlvol Air Jordan 1 Retro High OG Origin Story (Into the Spider-Verse) -thema.

Deze Air Jordan 1 maakt deel uit van het Air Jordan 1 Premium Essentials-pakket en heeft een premium wit lederen bovenwerk met zwarte accenten op de Swoosh-branding, binnenvoering, de Wings-branding op de enkel en de OG Nike Air-branding op de tussenzool. de Air Jordan 1 Retro High OG RE2PECT lijkt gekleed te zijn in een eenvoudig zwart-wit kleurenschema, deze sneaker heeft veel meer dan je zou Nike Air Max 95 verwachten. Zoals u kunt zien aan de afbeeldingen, zijn de zwarte panelen op het leren bovenwerk op een reflecterende manier uitgevoerd. Dus als de flits de schoen raakt, worden inspirerende en motiverende woorden zoals "FOCUS", "LEAD", "RE2PECT", "PASSION", "DISCIPLINE" en "FEARLESS" onthuld.

Het model bestaat uit premium getrommeld en soepel leer en is uitgerust met een witte tussenzool Nike Air Max 97 en een oranje buitenzool. Shop Air Jordan 1 Retro High OG Reverse Shattered Backboard Geïnspireerd door de garderobe van Michael Jordan tijdens zijn acceptatietoespraak Rookie of the Year, heeft deze Air Jordan 1 een kleurencombinatie van gebroken wit, gouden oogst en zwart overal in de bovenkant die is opgebouwd uit leer en suede. De beste delen van de schoen zijn de binnenkant van de vleugelkleppen, een die luidt: "Deze award is leuk, maar ik vind het gewoon heel belangrijk voor elk individu om uit te gaan en bij te dragen aan zijn team." - MJ.

Het enige contrast komt met de OG Nike Air-branding op de tong, die wordt gedaan in University Red. Volgende week verschijnt Nike Air Max 2017 de Air Jordan 1 Retro High OG "Shadow" bij Jordan Brand-accounts. De sneaker is absoluut een throwback, zelfs sportief retro "Nike Air" -merk op het tonglabel, samen met het oude skoolvleugellogo op de enkelkraag. De schoen blijft trouw aan het klassieke ontwerp uit 1985, handelend tussen zwart en zacht grijs langs de bovenkant, terwijl een witte tussenzool de look completeert. Probeer je een paar te krijgen wanneer ze op 13 juli vallen? De Air Jordan 1 Retro High OG Shadow krijgt dit jaar eindelijk een retro-make-over na een geruchten release in 2017.

Deze klassieke OG-iteratie van de Air Jordan 1 is gekleed in een zwart lederen bovenwerk met medium grijze accenten op de Swoosh, teen, enkel / hiel en het Nike Air-logo op de tong. Een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeren het uiterlijk.De Air Jordan 1 Retro High OG Shattered Backboard 3.0 wordt een derde variant van het silhouet dat dit najaar valt, wat een eerbetoon is aan de tijd dat Michael Jordan de backboard met een dunk verbrijzelde tijdens een 1985 Nike tentoonstellingstour. Bronnen zeggen dat deze nieuwste afbeelding de exacte kleurindeling van Zwart, Bleek vanille en Zeester op het komende silhouet heeft, samen met een all-cream buitenzool.

De schoen wordt de "Top 3" colorway genoemd omdat deze wordt gedefinieerd door gebruik te maken van drie van de originele Air Jordan 1 colorways die we allemaal kennen en waar we van houden. Die colorways omvatten, Chicago, Banned / Bred en de Royal Nike Air Max 90 colorway. Elke kleurstelling / thema wordt gecombineerd met het premium lederen profiel van het silhouet. Bovendien betekent nummer 3 ook de trekkingsplek die Michael Jordan was geselecteerd in het NBA-ontwerp van 1984. De linkerschoen verschilt volledig van de rechterschoen, terwijl de ene schoen een rode buitenzool heeft en de andere een koninklijke buitenzool. Nike Air-branding op de tong en Wings-branding op de kraag ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af. Oorspronkelijk werd gedacht dat het een soort Air Jordan 1 High was "What The Release", deze aankomende release heet Image eigenlijk de Air Jordan 1 Retro High OG Top 3.

Post Reply