asics dames

Anything and everything you want to discuss with fellow members that is not specifically on topic.
Post Reply
ZoraAnderson
Posts: 3
Joined: Fri Sep 14, 2018 1:28 am

asics dames

Post by ZoraAnderson » Fri Sep 14, 2018 1:59 am

ÿþHet merk Asics voorvader is ingesteld om een asics dames van de meest gedurfde ontwerpen vrij te geven die we in de Onitsuka Tiger Shaw Runner al geruime tijd hebben gezien. Dit stijlvolle paar is gemaakt van premium bordeaux leer en heeft een witte gespikkelde middenzool. Een doos met geperforeerde tenen helpt bij het ondersteunen van een consistente luchtstroom en ademend vermogen, terwijl een mesh-enkelband en -tong voor een comfortabele en gedempte pasvorm zorgen. Normaal gesproken zien we een Onitsuka Tiger gemaakt van suède en nylon, dus het is goed om te zien dat een luxer model in de winkel ligt voor diegenen die op zoek zijn naar een classier en veelzijdiger sneaker. Geen woord over de release van de Stateside, maar je kunt nu een paar bij Titolo copdelen als je dat wilt.

Ronnie Fieg en Asics zijn berucht omdat ze hun gezamenlijke inspanningen hebben gericht op een aantal dope sneakers. Om de VS te vieren in de FIFA World Cup dit jaar, heeft Ronnie x Asics een prachtige Asics Gel Lyte 3 ontworpen ter ere asics sneakers dames van ons land. De sneaker daalde via Kith Strike toen de U.S hun eerste doelpunt tegen Ghana scoorden. De sneakers waren zo snel uitverkocht, ze waren allemaal weg voordat Ronnie de link zelfs maar kon tweeten. Ter nagedachtenis aan de VS beeldt de sneaker een Amerikaans vlagkleurenschema af met enkele luxe add-ons. Het elegante gouden bovenwerk is de showstopper asics nimbus op dit ontwerp. De rest van de sneaker is voorzien van een dope mix van rood, wit en blauw, inclusief een vlagontwerp op de binnenzool. Hoewel de sneaker tijdens de Kith Strike al is gevallen, komen ze deze zaterdag terug met de rest van de #KFE-collectie!

Het ASICS-merk keert opnieuw terug met de oude favoriete GT Quick voor het ASICS OG GT Quick Pack met de GT Quick Illusion. Deze keer met een monochromatisch bovenwerk van grijs suède en details van leer die je niet anders kunt dan bewonderen. Het merk kwam echt op de goede plek met de druppels Oranje en Paars door het hele silhouet. Whiler die ASICS-branding op de tong en witte middenzool en zwarte asics schoenen buitenkant toevoegt. Geen slechte release voor de zomer, de subtiele behandeling die het merk deze gaf, is voor mij een klassieker. De ASICS GT Quick Illusion is nu verkrijgbaar bij geselecteerde ASICS-winkels, waaronder CabinetNoir.

De jongens bij Asics laten het warme weer niet eens intrekken voordat ze ons een voorproefje geven van wat ze in petto hebben voor deze herfst. Het Asics Leather Pack zal bestaan uit een Asics Gel Spotlyte en Asics GT Cool in geweldige bouwdelen van leer en nylon. Een rijke tonaliteit is geïnspireerd op beide silhouetten, omdat de twee materialen heel goed samengaan met zowel het rijke leer als het glanzende nylon, beide hebben een beetje glans. We weten niet precies wanneer je kunt verwachten dat deze in de schappen bij Asics-winkels te vinden zijn, maar we weten wel dat we betere beelden van ze zullen zien voordat dat gebeurt.

Asics nieuwste release haalt ons uit het zomerseizoen en gooit ons terug naar de winter. Nou ja, in ieder geval hun nieuwste colorway voor het Asics Gel Lyte 3-model. Dubbed Snowflake, deze kicks bieden zo'n simplistische en zachte stijl dat je herinneringen op Winters verleden achterlaat. Het suede gecomponeerde bovenwerk heeft een frisse, lichtblauwe tint, terwijl White de branding en de tussenzool elegant omhult. De tussenzool gaat ook gepaard met een gespikkeld ontwerp dat bijdraagt aan het winterse mixgevoel. Kijk voor de Asics Gel Lyte 3 Snowflake-schop vandaag bij uw plaatselijke winkel.

UBIQ uit Philadelphia en de collab-veteranen Asics hebben samengewerkt om deze zomer een dope-sneaker asics sale te maken. De UBIQ x Asics Gel Lyte 5 "Midnight Bloom" is een van die sneakers die je moet waarderen voor de tijd en moeite die in het ontwerp van de sneaker zit. Gekleed in een Napolitaans-achtig kleurenschema met hints van geel en blauwtinten, is de gekke mix van de sneaker een complimenterende kleurverbranding. De Asics Gel Lyte 5 is een uitstekende basis voor de sneaker omdat hij maximale ondersteuning en comfort biedt tijdens je zomerse wandelingen. Raak retailers zoals, Renarts, 30 mei laat ons weten wat je vindt van Image de aankomende UBIQ x Asics Gel Lyte 5 "Midnight Bloom.


Post Reply